Çdo pronar deshiron te mari maksimumin nga prona e vete dhe kjo eshte nje deshire e kuptueshme. Puna eshte qe tregu ka rregullat e veta dhe per çudi nuhat çdo qindarke siper vleres reale te prones ne momentin e caktuar.

Vlera reale eshte koncept fluid sepse ndryshon me kohen, ekonomine, rrethanat politike, levizjen e njerezve etj etj Pra e njejta prone ka vlere tendryshme ne momente te ndryshme kohore. Komshiu dy vite me pare mund ta kete shitur me shtrenjte se sot sepse çmimet nuk ikin vetem larte.

Kliko dhe vendos te dhenat: http://realdeal.al/kontakto

Pronari kur shet apartamentin e vendos çmimin sipas nevojave te veta, pra aq leke sa i duhen dhe jo aq sa vlen prona. Vjen bleresi dhe shtremberon buzet ose jep ndonje oferte te ulet, ose nuk vjen fare dhe pronari nis te mendoje.

– Mos jam pak shtrenjte? Po ç’ne, Bashkimi qe e kishte te parregulluar shtepine e shiti me shtrenjte se kaq

Bashkimi e ka shitur 5 vite perpara kur kishte 200 leje ndertimi me pak. Sot apartamentet jane bere si kokoshkat; shperthejne perpara syve te tua nga nje dite ne tjetren aq sa ty te duket sikur ke ngateruar lagjen.

Kliko dhe vendos te dhenat: http://realdeal.al/kontakto

Kandari i tregut eshte me i sakte se kandari i farmacise dhe nuk ka burre nene tia hedhi me fjale apo foto apo skena indinjimi per çmimin e ulet qe ofrove apo me “po deshe”. Ka vetem nje zgjidhje: ta shesesh apartamentin me çmimin e tregut.

Nese do provoje ta shesesh me larte por do lodhesh dhe dikur i deshperuar do ta shesesh me lire se çmimi i tregut. Nje prone qe rri gjate ne treg nuk eshte me e deshiruar dhe çmimi i bie me shume seç do ta ulte nje negocim normal.

Zgjidhja? Nje vleresim profesional i prones tende perpara se te dalesh ne treg. Sa me afer çmimit te tregut te jesh aq me shpejt do shitet dhe ti nuk do ezaurohesh nga vizitat dhe negociatat pafund. 

Kontakto sot me Real Deal dhe prona jote do shitet:

– Pa veshtiresi
– Me çmim te mire
– Me leke ne dore

Kliko dhe vendos te dhenat: http://realdeal.al/kontakto

0 CommentsClose Comments

Leave a comment

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)